ΑΙΤΗΣΕIΣ / ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2024-25


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Σας ανακοινώνουμε ότι η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών – επανεγγραφών για το σχολικό έτος 2024-2025,
θα παραμείνει ενεργή έως και τις 03/06/2024 ώρα 24:00

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

  Οι ενδιαφερόμενοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σχετικά με την κατάθεση της φορολογικής δήλωσης και των εκκαθαριστικών του φορολογικού  έτους  2023 , θα καταθέτουν Υπεύθυνη Δήλωση( επικυρωμένη  μέσω gov.gr) που θα αναφέρει ότι ,υποχρεούνται να καταθέσουν τα εν λόγω δικαιολογητικά ως 30/6/2024.

     Η αποστολή των παραπάνω δικαιολογητικών θα γίνει μέσω   e-mail  στην  1η επιθυμητή δομή που έχουν δηλώσει.

    Παρακάτω ακολουθεί λίστα με τις διευθύνσεις e-mail των επιθυμητών  δομών.

     Σε περίπτωση  μη προσκόμισης της  φορολογικής δήλωσης και των εκκαθαριστικών του φορολογικού  έτους  2023 η αίτηση θα θεωρείται ελλιπής και δεν θα αξιολογηθεί.

ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ E-MAIL ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Παρακαλούμε, διαβάστε τις οδηγίες της σελίδας και μετά κάντε είσοδο στην Πλατφόρμα ΑιτήσεωνΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 
ΜΠΙΡΑΚΟΥ ΣΤΕΛΛΑ τηλ. 210-5701080 
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΟΝΙΑ 
τηλ. 210-5701079 
email: paidikoi@peristeri.gr

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων και βρεφών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Περιστερίου ορίζεται από 13 Μαΐου 2024 και θα παραμείνει ενεργή έως και τις 03/06/2024 ώρα 24:00.

Οι αιτήσεις, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής, θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα (παρακάτω).

ΠΡΟΣΟΧΗ / ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:

 • Η  ∆ιεύθυνση e-mail που δηλώνετε για την εγγραφή στην Πλατφόρμα οφείλει να είναι έγκυρη και προσωπική. Σε αυτή θα αποστέλλονται από τη ∆ιεύθυνση των Βρεφονηπιακών Σταθμών όλες οι ενημερώσεις σχετικά με τις Αιτήσεις.
 • Τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ (2023-2024), δεν θεωρούνται επανεγγραφές και συνεπώς δεν λαμβάνουν τα αντίστοιχα μόρια της επανεγγραφής.
 • Τα όρια ηλικίας των παιδιών που θα φιλοξενηθούν, θα είναι από 16 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, όπως αυτή ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο.
 • Στα βρεφικά τμήματα, θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας από 16 μηνών (1η Σεπτεμβρίου 2024) έως 30 μηνών. Δεν θα λειτουργήσουν τμήματα βρεφών ηλικίας  από 6 έως 16 μηνών.
 • Στα παιδικά τμήματα, θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών (1η Σεπτεμβρίου 2024), έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.
 • Πληροφόρηση που άπτεται της διαδικασίας, θα  πραγματοποιείται  στα τηλέφωνα 210 5701079-080, στην ηλεκτρονική διεύθυνση paidikoi@peristeri.gr,  και με φυσική παρουσία στο γραφείο Β6 στο Δημαρχείο Περιστερίου.
 • Για τα δικαιολογητικά χρησιμοποιήστε τις αντίστοιχες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.  Π.χ.  το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης  από https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/oikogeneiake-katastase,  η υπεύθυνη δήλωση από  https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses,  η  κατάσταση ενσήμων από  www.efka.gr.
 • Θα θέλαµε επίσης να σας ενηµερώσουµε ότι η ∆ιεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Περιστερίου θα συµµετάσχει στο πρόγραµµα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α), το γνωστό ΕΣΠΑ, ιστοσελίδα www.eetaa.gr το οποίο  παρέχεται στους δικαιούχους, δωρεάν µέσω των  vouchers (αξίες τοποθέτησης).

 • Δικαιολογητικά εδώ…
 • Βεβαίωση Υγείας του Βρέφους ή του Νηπίου από παιδίατρο εδώ…
 • Κείμενο Υπεύθυνης Δήλωσης εδώ…
 • Τρόπος Μοριοδότησης εδώ…
 • Οικονομική Συμμετοχή εδώ…

Σας ανακοινώνουμε ότι η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών – επανεγγραφών για το σχολικό έτος 2024-2025,
θα παραμείνει ενεργή έως και τις 03/06/2024 ώρα 24:00

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης στην Πλατφόρμα


 

Κατάλογος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Περιστερίου (download εδώ...)

BREFONHPIAKOI_0424
×

Συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα μας στο Viber. Μάθετε περισσότερα