Νέος «ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ» δημοτικός θερινός κινηματογράφος

Από τις 29 Μαΐου 2014 ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Περιστερίου “ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ” έγινε ψηφιακός! Είναι ο πρώτος δημοτικός θερινός κινηματογράφος της Δυτικής Αθήνας και ένας από τους πρώτους στην υπόλοιπη Αττική, που θα έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην οθόνη του προσφέροντάς μας μαγικές κινηματογραφικές βραδιές.

Ο καταπράσινος κήπος του ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ είναι γνωστός για τους κατοίκους του Περιστερίου, καθώς και σημείο αναφοράς για όλες τις περιοχές των δυτικών προαστίων αλλά γιατί όχι και όλης της Αθήνας, δεδομένου ότι ο κινηματογράφος απέχει μόλις 100μ από τον σταθμό Μετρό “Περιστέρι”.

Έτσι δόθηκε φέτος έμφαση στον τεχνολογικό εξοπλισμό και στο πρόγραμμα με ταινίες Α’ προβολής, που σε συνδυασμό με τον καταπράσινο κήπο και το πλούσιο μπαρ θα ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό θεατή!

Όλα αυτά βέβαια θα πραγματοποιηθούν διατηρώντας την τιμολογιακή πολιτική εισιτηρίων στο χαμηλότερο επίπεδο της αγοράς για κινηματογράφους Α’ Προβολής.

Η Γενική είσοδος είναι €6.00 ενώ το μειωμένο εισιτήριο είναι €4,50 και αφορά: (φοιτητές, παιδιά έως 12 ετών, άνεργους, άνω των 65 ετών, ένστολους). Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν έχουμε ένα επιπλέον λόγο να απολαύσουμε τις ταινίες στο αγαπημένο μας ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ!

Λόγω της Α΄ Προβολής είναι πιθανές κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα ή και στις ώρες προβολών. Καλό θα είναι πριν επισκεφθείτε τον κινηματογράφο να καλείτε στο 210.57.80.892 (Κ. Βάρναλη 32 και Μ. Αλεξάνδρου, Περιστέρι).

Οι ταινίες συνήθως αλλάζουν κάθε Πέμπτη. Για αλλαγές στις ημερομηνίες ή στις ταινίες, καλείτε πάντα τον κινηματογράφο.

×

Συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα μας στο Viber. Μάθετε περισσότερα