
Συναυλία – αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο Θέατρο Πολιτών ΚΥΡΙΑΚΗ 15/2/26
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου «Φειδιππίδης», σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου, διοργανώνουν μουσική συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό Λουκιανό Κηλαηδόνη, με τίτλο «Ο Λουκιανός και οι φίλοι του».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Θέατρο Πολιτών Περιστερίου (Παπαρηγοπούλου 94, Περιστέρι) και φιλοδοξεί να τιμήσει το πολυσχιδές έργο και την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή ενός καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στο ελληνικό τραγούδι.
Στη συναυλία συμμετέχουν η Μαρία Κηλαηδόνη, ο Μπάμπης Βαρθακούρης, καθώς και η Χορωδία Φειδιππίδης με τους σολίστ της.
Την επιμέλεια του προγράμματος και τη διεύθυνση της χορωδίας έχει ο Κώστας Γιαννάκης, ενώ στο μπουζούκι συμμετέχει ο Μανώλης Πασχαλίδης.
Την εκδήλωση προλογίζει η ηθοποιός Άννα Βαγενά.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Ο Δήμος Περιστερίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φειδιππίδης» συνεχίζουν να στηρίζουν και να προβάλλουν τον πολιτισμό, προσφέροντας στο κοινό ποιοτικές μουσικές εκδηλώσεις και τιμώντας κορυφαίες μορφές της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας.
