Αρχική ΣελίδαΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιΧάρτης ΙστοτόπουΕπικοινωνία
Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Άμεση Εξυπηρέτηση για θέματα καθαριότητας, περιβάλλοντος: καλέστε 
15963 (από τις 08:00 μέχρι τις 14:00)
Οδηγός για τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


athlitismos_koumpi.jpg
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα arrow Τα Νέα του Δήμου arrow Τελευταία Νέα arrow Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης κοντά στους μαθητές της πόλης του Περιστερίου

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης κοντά στους μαθητές της πόλης του Περιστερίου Εκτύπωση
 
dimarxos_protakia.jpgΚοντά στους μαθητές των σχολείων της πόλης βρέθηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης κατά την τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος τόνισε τα χτυποκάρδια των μικρών μαθητών που ξεκινούν από φέτος στην πρώτη βαθμίδα της εκπαίδευσης, και σ' όλους τους μαθητές ζήτησε να είναι επιμελείς στα μαθήματά τους.

agiasmos_sxoliou.jpgΜε την ευκαιρία της παρουσίας του, στον αγιασμό και του 2ου Δημοτικού Σχολείου ο κ. Παχατουρίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σύντομα στον ανακαινισμένο πρώην σχολικό κτίριο «Πέτρινο» ξεκινάει η λειτουργία της μεγαλύτερης και πιο σύγχρονης βιβλιοθήκης στη Δυτική Αθήνα, αλλά και μιας πρότυπης μουσικής βιβλιοθήκης με την ονομασία «Νάνα Μούσχουρη».

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του σχολείου Αλέξανδρος Πάτσης  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει μια «κυψέλη» μάθησης για τους νέους της πόλης μας. 

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος, ενώ το «παρών» έδωσε ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Π. Λύκος, η Πρόεδρος του 4ου Διαμερίσματος Ν. Καρκούλια, εκπρόσωποι φορέων εκπαίδευσης, γονείς κ.α.

facebook.jpgtwitter.jpgyoutube.jpg
mathepoupsifizeis_1.gif
publiuniverlogo.jpg
dimotikes_koinotites.jpg
diavgeia.jpg
banner.jpg
Τα παρόν έργο συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 75% από το ευρωπαϊκό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης και κατά 25% από εθνικούς πόρους.

Copyright © 2008 Δήμος Περιστερίου | Powered by ALTEC S.A. | Developed by OTS S.A.