Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Είσοδος ΧρήστηΗλεκτρονικές Υπηρεσίες

 

Οδηγός για τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


athlitismos_koumpi.jpg
Τα Νέα του Δήμου Τελευταία Νέα Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης κοντά στους μαθητές της πόλης του Περιστερίου
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης κοντά στους μαθητές της πόλης του Περιστερίου Εκτύπωση E-mail

dimarxos_protakia.jpgΚοντά στους μαθητές των σχολείων της πόλης βρέθηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης κατά την τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος τόνισε τα χτυποκάρδια των μικρών μαθητών που ξεκινούν από φέτος στην πρώτη βαθμίδα της εκπαίδευσης, και σ' όλους τους μαθητές ζήτησε να είναι επιμελείς στα μαθήματά τους.

agiasmos_sxoliou.jpgΜε την ευκαιρία της παρουσίας του, στον αγιασμό και του 2ου Δημοτικού Σχολείου ο κ. Παχατουρίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σύντομα στον ανακαινισμένο πρώην σχολικό κτίριο «Πέτρινο» ξεκινάει η λειτουργία της μεγαλύτερης και πιο σύγχρονης βιβλιοθήκης στη Δυτική Αθήνα, αλλά και μιας πρότυπης μουσικής βιβλιοθήκης με την ονομασία «Νάνα Μούσχουρη».

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του σχολείου Αλέξανδρος Πάτσης  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει μια «κυψέλη» μάθησης για τους νέους της πόλης μας. 

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος, ενώ το «παρών» έδωσε ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Π. Λύκος, η Πρόεδρος του 4ου Διαμερίσματος Ν. Καρκούλια, εκπρόσωποι φορέων εκπαίδευσης, γονείς κ.α.
 
facebook.jpgtwitter.jpgyoutube.jpg
mathepoupsifizeis_1.gif
publiuniverlogo.jpg

 

dimotikes_koinotites.jpg
diavgeia.jpg

banner.jpg

 

test2

Τα παρόν έργο συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 75% από το ευρωπαϊκό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης και κατά 25% από εθνικούς πόρους.

Copyright © 2008 Δήμος Περιστερίου | Powered_by_ALTEC_SA | Developed_by_OTS_SA