Με αφορμή την ημέρα του Περιβάλλοντος η Garnier πρασινίζει το Περιστέρι


Πρασίνησε η πλατεία του Αγίου ΑντωνίουH Garnier, εταιρία με πολύ ισχυρή οικολογική ταυτότητα αφού έχει δεσμευτεί να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, ομορφαίνει φέτος το καλοκαίρι την πόλη καθώς βοηθάει στην ανάπλαση πρασίνου στην πλατεία Αγίου Αντωνίου Περιστερίου.  Έτσι και φέτος στον εορτασμό της Ημέρας του περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και με τη συμβολή των αγαπημένων Κηπουρών και τη συνεργασία της «Plant-a-tree», η Garnier αναδιαμορφώνει την πλατεία Αγίου Αντωνίου φυτεύοντας πάνω από 150 φυτά όπως Κυπαρίσσια, Ελιές, Ακακίες, Πικροδάφνες, Δενδρολίβανο κ.α.  τα οποία την μεταμορφώνουν σε μια όαση πρασίνου στο αστικό τοπίο.

Από το 2009 που στήριξε την αναδάσωση του Πεντελικού όρους προσφέροντας στους κατοίκους της Αττικής μία ανάσα οξυγόνου έχουν ξεκινήσει οι πράσινες δράσεις που χαρακτηρίζουν την οικολογική ευαισθησία  της Garnier.

Γιατί η Garnier φροντίζει για εσάς και για το περιβάλλον.

Οι κ.κ. Α. Παχατουρίδης και  Β. Τάτσης κατά την εκδήλωση στην κεντρική πλατείαΠαγκόσμια ημέρα ΠεριβάλλοντοςΠρασίνησε η πλατεία του Αγίου Αντωνίου     Ο Β. Λώλος μίλησε στο Radio Deejay