Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης: «Αυτή είναι η αλήθεια και καμία άλλη»

Σχετικά με τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε εποχές κρίσης η παραπληροφόρηση και ο λαϊκισμός είναι μια επικίνδυνη και κατακριτέα συμπεριφορά. Επειδή ακούμε ότι κάποιοι παραπληροφορούν και συκοφαντούν ότι κλείνει ένας βρεφονηπιακός σταθμός, η αλήθεια είναι μία: Στον Δήμο Περιστερίου υπήρχαν βρεφονηπιακοί σταθμοί, που για μας και για το σήμερα δεν ήτανε αυτό που ζητάει η κοινωνία και οι γονείς, γι' αυτό πήραμε τη γενναία απόφαση, συμμεριζόμενοι την άποψη των πολλών, αλλά και αυτό που πρέπει να κάνουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό στα μικρά παιδιά της πόλης μας, να ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ τρεις παιδικούς σταθμούς του Δήμου, που λειτουργούν εδώ και χρόνια σε παλαιά ενοικιαζόμενα κτίρια.

Η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια της αναβάθμισης, από την καινούργια σχολική περίοδο οι τρεις παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν σε νεόκτιστα δημόσια κτίρια και σε χώρους, που θα διαμορφωθούν αυτό το καλοκαίρι για να υποδεχθούν τα μικρά παιδιά.

Ο Δήμος Περιστερίου είχε είκοσι (20) παιδικούς σταθμούς και είκοσι (20) θα λειτουργούν και την επόμενη περίοδο. Αυτή είναι η αλήθεια και καμία άλλη».