Σύσκεψη για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Περιστερίου

apo_thn_siskepsi.jpgΟ Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης συμμετείχε στις 27 Απριλίου το πρωί σε σύσκεψη για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Περιστερίου, στην οποία παρέστη ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης Μιχάλης Τιμοσίδης.

Το Κέντρο Υγείας στην οδό Χρ. Λαδά 43, έναντι της Β΄ ΔΟΥ, στο Μπουρνάζι πλέον δέχεται πολίτες του Περιστερίου και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής τις ώρες από 09:00 έως 15:00. Μέσα στο μήνα Μάιο θα λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 20:00 και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθεί σε εικοσιτετράωρη λειτουργία.o_dimarxos_me_ton_syntonisti.jpgΕκτός των κ.κ. Παχατουρίδη και Τιμοσίδη στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας, Ιατρός Κώστας Λαλένης, η Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Τάτσης, η Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Ευαγγελία Γύφτου, καθώς και στελέχη του Υπουργείου Υγείας.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, μετά τη σύσκεψη επιθεώρησε τους χώρους και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, ενώ σε δηλώσεις του προς τους Δημοσιογράφους, επανέλαβε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής υγείας που έχουν μεγάλη ανάγκη οι κάτοικοι της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής.

Πάντως, ο Δήμαρχος ζήτησε την κατανόηση των πολιτών για τα προβλήματα που θα προκύψουν τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας, ωστόσο, ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να me_to_iatriko_prosopiko.jpgστελεχωθεί με το κατάλληλο προσωπικό, γιατί κτιριακά είναι ένα μικρό νοσοκομείο, ικανό να βοηθήσει αποτελεσματικά στην υγεία των Περιστεριωτών και των κατοίκων της Δυτικής Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Υγείας διαθέτει παθολογικό, καρδιολογικό, πνευμονολογικό, παιδιατρικό και οδοντιατρικό τμήμα, καθώς επίσης μπορούν να διεξάγονται βιοχημικές, ακτινολογικές εξετάσεις και εξέταση υπερήχου.