Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών - Διήμερο εκδηλώσεων


logo1.jpgMε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων σε κεντρικά σημεία του Δήμου Περιστερίου.
Η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών, θα ενημερώνουν τους δημότες για το έργο της πρόληψης, με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους σε θέματα πρόληψης χρήσης ουσιών, καθώς και για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στις εκπαιδευτικές δράσεις του Κέντρου Πρόληψης. Η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο Πεζόδρομο του Δήμου Περιστερίου, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και στη συνέχεια, στις 25 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00, θα βρίσκονται στην πλατεία Αγίου Αντωνίου (στάση Μετρό).

Το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό» καθώς και η Πρόεδρος του, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Εποπτείας Βρεφονηπιακών Σταθμών, κα Ξένη Κορόγιαννη, καλεί όλους τους δημότες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις, να συνομιλήσουν και να εκφραστούν δημιουργικά ώστε η φωνή της πρόληψης να είναι και η φωνή όλων των δημοτών.