analyticstracking.php

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

    Άμεση Εξυπηρέτηση
για θέματα καθαριότητας,
περιβάλλοντος: καλέστε 
           15100
      2105701647
(από τις 08:00 μέχρι τις 16:00)

   

dromologia

epixeirisiako_programma_2015-2019

Life Urban

 

Οδηγός για τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

athlitismos_koumpi.jpg
fotoklisi_small.jpg

 

Νέο Δημαρχείο

pagkosmia imera politikis prostasias

left hidden
logo.jpg
info society banner

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (29 Σεπτεμβρίου)

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει τους πολίτες, ότι:

- ο κορονοϊός μπήκε για τα καλά στη ζωή μας,

- οι προσπάθειες για την παρασκευή εμβολίου και την εύρεση κατάλληλης θεραπευτικής αγωγής βρίσκονται σε καλό δρόμο,

- οι κύριες εκδηλώσεις και παρενέργειες της νόσου αφορούν το αναπνευστικό σύστημα,

- υπάρχουν όμως σοβαρές επιπτώσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα,

Περισσότερα...

Υποχρεωτική η μάσκα για αθλητές και προπονητές κατά την είσοδο στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΘΕΑΤΕΣ, ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και την από 21/09/2020 οδηγία της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, στις Οργανωμένες Αθλητικές Εγκαταστάσεις επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε αθλητές και προπονητές αυστηρά και μόνο με την χρήση μάσκας, με εξαίρεση μόνο την ώρα της προπόνησης. Απαγορεύεται η είσοδος σε θεατές, συνοδούς και γονείς αθλητών.

Ο ΟΠΑΑΠ ενημερώνει (διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση), όλους τους αρμόδιους αθλητικούς φορείς και τα σωματεία της πόλης, πως υποχρεούνται – βάσει των συνεπειών του νομού – να τηρούν αυστηρά, όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, προφύλαξης από τον COVID-19, απαγορεύοντας την προσέλευση φίλαθλων ή οποιουδήποτε άλλου παράγοντα στους αγωνιστικούς χώρους και τις εξέδρες, πέραν όσων ορίζει ο πρόσφατος νόμος.

Παράταση εγγραφών μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 στα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει ότι οι ψηφιακές εγγραφές θα παραταθούν μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 στα δημιουργικά εργαστήρια Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογράφου, Κεντητικής, Ραπτικής, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού του Δήμου Περιστερίου. Υποβολή ψηφιακών αιτήσεων εγγραφής και απαιτούμενων δικαιολογητικών, πατώντας στο σύνδεσμο: www.depadp.gr


Η κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ) προχώρησε στη ψηφιοποίηση της διαδικασίας εγγραφής στα εργαστήρια, ως μέτρο για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού. Τα τμήματα των εργαστηρίων θα είναι ολιγομελή, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα και οδηγίες του ΕΟΔΥ. Πάντα με πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων.

Ηλεκτρονικά θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για την οριστικοποίηση της εγγραφής. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι, με προτεραιότητα οι δημότες του Περιστερίου στην κατανομή των ενδιαφερομένων στα τμήματα. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι κατά την υποβολή της αίτησής τους για την παρακολούθηση των εργαστηρίων δημιουργίας θα πρέπει απαραιτήτως να επισυνάψουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά (φωτογραφίες): ταυτότητας, αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (λογαριασμού ΔΕΚΟ), εκκαθαριστικό εφορίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σε περίπτωση πολυτεκνίας, βεβαίωση ανεργίας (εφόσον απαιτείται), φοιτητική ταυτότητα (εφόσον απαιτείται).

Σε περίπτωση επιλογής ανηλίκων σε εργαστήρια χορού, προκειμένου για τη συμμετοχή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση Ιατρικής Βεβαίωσης, όπου θα βεβαιώνει ότι δύναται να αθληθεί.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που αντιμετωπίζεται αδυναμία στη διεκπεραίωση της ψηφιακής αίτησης εγγραφής, θα υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν ραντεβού να επισκεφθεί τα γραφεία της ΔΕΠΑΔΠ.

Πληροφορίες ΔΕΠΑΔΠ, καθημερινά τις ώρες 8:00 - 14:00, τηλέφωνα 2105779914 και 2105779049.

Τα εργαστήρια που θα λειτουργήσουν είναι τα ακόλουθα:

 1. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΟΡΟΥ: Περιλαμβάνουν τμήματα εκμάθησης χορού (παραδοσιακού, λαϊκού, κλασσικού, μοντέρνου, λάτιν, φλαμένκο, χορευτικής γυμναστικής) και θα απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά. Αίθουσες: Θέατρο Πολιτών (Παπαρηγοπούλου 94), Αγ. Ιεροθέου (Ηρακλειδών 86), Λόφου Αξιωματικών (Μαραθωνοκάμπου και Αβέρωφ) και στις νέες εγκαταστάσεις στη Νέα Ζωή (Πελοπίδα και Φερών).
 2. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: Τα μαθήματα θα διεξάγονται στις νέες εγκαταστάσεις στη Νέα Ζωή (Πελοπίδα και Φερών).
 3. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: Τα μαθήματα ζωγραφικής για ανήλικους διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Θεάτρου Πολιτών (Παπαρηγοπούλου 94), χωρισμένα σε  τμήματα για αρχάριους και προχωρημένους.
 4. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: Σκοπός του εργαστηρίου είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με τον χώρο του θεάτρου, μέσω θεωρητικών και πρακτικών δεξιοτήτων και η κατάρτιση τους στις δράσεις του θεάτρου και του θεατρικού παιχνιδιού. Το θέατρο ενηλίκων πραγματοποιείται στο θέατρο Ξυλοτεχνία (Παρασκευοπούλου και Κωστή Παλαμά).
 5. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: Σκοπός του εργαστηρίου είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με τον χώρο του θεάτρου, μέσω θεωρητικών και πρακτικών δεξιοτήτων και η κατάρτιση τους στις δράσεις του θεάτρου και του θεατρικού παιχνιδιού, με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν ως εκπαιδευτικό εργαλείο ή στη καθημερινότητά τους. Τα μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού ανηλίκων διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Θεάτρου Πολιτών (Παπαρηγοπούλου 94).
 6. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Σκοπός του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες μέσω του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού και της απαραίτητης υποδομής, να  αποκτήσουν επίγνωση του ρόλου της φωτογραφίας ως μέσο επικοινωνίας και να μάθουν να εκφράζονται φωτογραφικά. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στον Λόφο Αξιωματικών (Μαραθωνοκάμπου και Αβέρωφ).
 7. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ: Σκοπός του εργαστηρίου είναι  οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν εικαστικές δημιουργίες, τέχνη, τεχνικές κατασκευές αντικειμένων, καθώς και συνδυασμό χρωμάτων Τα μαθήματα χειροτεχνίας θα διεξάγονται στις νέες εγκαταστάσεις στη Νέα Ζωή (Πελοπίδα & Φερών).
 8. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ: Σκοπός του εργαστηρίου είναι να παροτρύνει και να βοηθήσει τους συμμετέχοντας να εκφραστούν με οπτικοακουστικά μέσα και να γνωρίσουν τα βασικά εκφραστικά μέσα της κινηματογραφικής τέχνης και της ανεξάρτητης καλλιτεχνικής παραγωγής. Τα μαθήματα διεξάγονται στον Λόφο Αξιωματικών (Μαραθωνοκάμπου και Αβέρωφ).
 9. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΗΤΙΚΗΣ: Σκοπός του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να διδαχθούν με τη χρήση της βελόνας τη διακόσμηση των υφασμάτων, μέσα από το φίλτρο των παραδόσεων και των μορφολογικών χαρακτηριστικών της κάθε περιοχής, με τοπικές ιδιαιτερότητες και τεχνοτροπίες δημιουργώντας έργα μοναδικής τέχνης που σφραγίζουν μια από τις «πτυχές» της ιστορίας των υφασμάτων. Τα μαθήματα διεξάγονται στις νέες εγκαταστάσεις στη Νέα Ζωή (Πελοπίδα & Φερών).
 10. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΑΠΤΙΚΗΣ: Σκοπός του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να διδαχθούν κόψιμο υφάσματος, ράψιμο υφάσματος, επιδιόρθωση, φινίρισμα, πατρόν και βασικές χρήσεις της γαζωτικής μηχανής Τα μαθήματα διεξάγονται στις νέες εγκαταστάσεις στη Νέα Ζωή (Πελοπίδα & Φερών).
 11. 11.  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: Σκοπός του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να διδαχθούν την μάθηση της τέχνης απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών, η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων. Τα μαθήματαΑγιογραφίας για ενήλικους διεξάγονται στην Αγία Αναστασία (Πατριάρχου Σεργίου 24α).
 12. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ: Σκοπός του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να διδαχθούν βασικές γνώσεις αγγειοπλαστικής με τον τροχό της κεραμικής και κυρίως κατασκευάζουν με την μέθοδο της πηλοπλαστικής (μακαρόνι, πλάκες πηλού, ανάγλυφα, μικρογλυπτά). Τα μαθήματα διεξάγονται στις νέες εγκαταστάσεις στη Νέα Ζωή (Πελοπίδα & Φερών).

Αν το επιβάλλουν ειδικές συνθήκες, εξαιτίας της πανδημίας του Κορονοϊού, τα μαθήματα των Δημιουργικών Εργαστηρίων θα γίνονται με τηλεκπαίδευση που θα παρέχει η ΔΕΠΑΔΠ, μέσω της ειδικής πλατφόρμας. Περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 2105779914 και 2105779049.

Πρόγραμμα «ΒΑΔΙΖΩ» στο Δήμο Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Τμήμα Φυσικοθεραπείας, συνεχίζουν την κοινή δράση με την ονομασία «ΒΑΔΙΖΩ».

Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η ενίσχυση της δραστηριότητας και μείωση του πόνου για άτομα με οστεοαρθρίτιδα. Μπορούν να συμμετέχουν άτομα ηλικίας άνω των 45 ετών με προβλήματα πόνου στα γόνατα.

Το θεραπευτικό αυτό πρόγραμμα άσκησης με περιπάτους σε διαδρομές του Δήμου παρέχεται «ΔΩΡΕΑΝ» στους συμμετέχοντες.

Τη δράση αυτή συντονίζει ο Αντιδήμαρχος Υγείας Γεώργιος Μπεκιάρης και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου. Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο 2105783266 (ώρες 8.30 – 14.00).

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Ποτέ η ανάγκη για αίμα δεν ήταν τόσο μεγάλη...

Ο κορονοϊός μας ανάγκασε να μένουμε ασφαλείς, όμως κάποιες ανάγκες δεν έχουν αλλάξει. Κάθε ημέρα που περνάει, τα αποθέματα αίματος μειώνονται. Γι’ αυτό γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες!

O Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) διοργανώνει έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία, με τη υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου «Λαϊκό».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020, ώρες 9:00 - 13:00 στην αίθουσα Εκθέσεων Τέχνης του Δημαρχείου - στάση Μετρό «Περιστέρι» (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως). Κλείνετε τηλεφωνικά το προσωπικό σας ραντεβού, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου (τηλ. 2105701078, ώρες 8:00-15:00).

Ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει στην προσπάθεια για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες. Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία.

Ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ MONO ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ο Δήμος Περιστερίου πρωτοπορεί στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Στην ψηφιακή πλατφόρμα www.peristeri.gr, επιλέγοντας ηλεκτρονικές υπηρεσίες με τους κωδικούς του taxis net τους δίνεται η δυνατότητα να συνδεθούν και να αιτηθούν ηλεκτρονικά τα πιστοποιητικά τους από το Δημοτολόγιο, το Ληξιαρχείο και το ΤΑΠ.

Οι πολίτες δεν απαιτείται να μετακινηθούν και έχουν ανάγκη της συνδρομής του Δήμου Περιστερίου, εκτός από τις τηλεφωνικές γραμμές της κοινωνικής υπηρεσίας, τους δίνεται η δυνατότητα να καταθέσουν ηλεκτρονικά το αίτημά τους σε όποια επιθυμούν αρμόδια υπηρεσία!

Στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας και προς αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών ΔΙΔΑΔ/Φ  69/ 126/16316 (ΑΔΑː ΩΩΔΩ46ΜΤΛ6-2ΞΧ) γνωστοποιεί ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού μέχρι την 4η Οκτωβρίου 2020 στα εξής τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

            Α )ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: Τηλ. Επικοινωνίαςː 210 5701166 & 210 5701165, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

         Β) ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ- ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ

     Δημοτολόγιοː

- ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣː 210 5701052

- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ  & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, Τηλ. Επικοινωνίαςː 210 5701051, 210 5701050

- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ & ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

            Τηλ. Επικοινωνίαςː 210 5701051

 - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΥΤΕΡΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ,  Τηλ. Επικοινωνίας  ː210 5701050, 210 5701054

-  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ: Τηλ. Επικοινωνίαςː 210 5701054, 210 5701050

-  ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΩΝ & ΕΚΛΟΓΙΚΑ: Τηλ. Επικοινωνίαςː 210 5701057, 210 5701058

- ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ/ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΕΚΝΩΝ: Τηλ. Επικοινωνίαςː  210 5701056

- ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ: Τηλ. Επικοινωνίαςː 210 5701072

-  ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ: Τηλ. Επικοινωνίαςː 210 5701053, 210 5701059

   Πολιτικοί γάμοιː 210 5701066, Ληξιαρχείοː 210 5701061, e-mailː Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑː 210 5701177,  e-mailː Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 Α) ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΟΥ: Τηλ. Επικοινωνίαςː 210 5701132 και 210 5701122, e-mailː Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Β) ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ: Τηλ. Επικοινωνίαςː 210-5701138, 210-5701129 και 210-5701154, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΑΠː 210-5701152

Γ) ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: Τηλ. Επικοινωνίαςː 210-5701116, 210-5701118 & 210-5701119, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ, Τηλ. Επικοινωνίαςː  210-5712098

Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

 Τηλ. Επικοινωνίαςː

    ˗  Γραμματεία Δ/νσης: 210 5701523, e-mailː Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    ˗   Τμήμα Έκδοσης Αδειών Δόμησης:  210 5701526, 2105701541, e-mailː  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    ˗  Αρχείο Οικοδομικών Αδειώνː 210 5701535 – 579

   -   Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών: 210 5701501, 210 5701572, e-mailː Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  -    Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών: e-mailː Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Στο e-mail πρέπει να γράφετε το αίτημα και τα στοιχεία επικοινωνίας!!!

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΦΑΞ ΑΝΑΓΚΗΣ: 210 5701544

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΑΓΚΗΣ: 210 5701542, 210 5701567 ΚΑΙ 210 5701530, e- mailː  Δ/νση τεχνικών υπηρεσιών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τμήμα μελετών εκτέλεσης έργων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τμήμα αυτεπιστασίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τμήμα ηλεκτρομηχανολογικό: tmeheperisteri.gr

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΙΣΟΤΗΤΑΣ: Τηλ. Επικοινωνίας: 210 5701533, 210 5701538, 210 5701568, 210 5701571,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ: Τηλ. Επικοινωνίαςː 210 5701595, 210 5701559, e-mailː Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ: Τηλ. Επικοινωνίας: 210 5701561, 210 5701562

Δ/ΝΣΗ  ΚΕΠ:

-   ΚΕΠ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 44: Τηλ. Επικοινωνίας: 2132016500, 213 2016510,  2132016511, 2132016512, e-mailː Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- ΚΕΠ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ.: Τηλ. Επικοινωνίας: 210 5752031, e-mailː Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- ΚΕΠ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ: 2105714526, e-mailː Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δωρεάν Παιδιατρικός Έλεγχος σε παιδιά τριτέκνων οικογενειών στο Δήμο Περιστερίου

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης, σε συνεργασία με την Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αττικόν», Καθηγήτρια Βασιλική Παπαευαγγέλου, εξέτασαν παιδιά τριτέκνων οικογενειών, μετά από αίτημα του Προέδρου του Συλλόγου Τριτέκνων Δημητρίου Χριστοθανόπουλου.
Η εξέταση έγινε στο ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου, με σκοπό την χορήγηση πιστοποιητικού δυνατότητας συμμετοχής τους στις αθλητικές δραστηριότητες.
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης έχει σαν στόχο να εξετάζονται όλα τα παιδιά της πόλης, πριν την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς.

Περισσότερα...Περισσότερα...

Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου

Από σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου για το νέο διδακτικό έτος 2020 - 2021. Κατάθεση αιτήσεων εγγραφής, ώρες 12:00 - 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο (κτίριο ΚΥΒΕ - Εθν. Μακαρίου 1 & Κηφισού) με ραντεβού. Πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και τις ώρες διδασκαλίας και τις εγγραφές δίνονται καθημερινά από την γραμματεία 10:00 – 20:00 στα τηλέφωνα: 2105783260 & 2105783261 και στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 75% από το ευρωπαϊκό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης και κατά 25% από εθνικούς πόρους.
Copyright © 2008 - 2017 Δήμος Περιστερίου | Powered by OTS | Developed by Tessera